1. januar 2011

Jul og nyttår!

Etter alt for mye stress med julegaveshopping og juleforberedelser, ble det endelig jul i år også! :D 22. desember dro vi til Brumunddal, før jeg dro til Odalen igjen lille julaften. Alltid så koselig å komme hjem til jul! :D Der var det de vanlige lille julaften-tradisjonene med rydding og vasking av rom, og jeg satte opp det lille plastjuletreet jeg har hatt i såå mange år at det ikke blir jul foruten. Pappa pyntet det ordentlige juletreet, mens jeg pyntet "julerota" til Mamma, og Mamma selv strødde nisser utover hele huset! :D Da det endelig ble jul i hus, avsluttet vi også kvelden på tradisjonelt vis med Grevinnen og Hovmesteren, gløgg og pizza fra Bella. (Som senere viste seg å bli historiens siste Bella-pizza. På vei til Lise og Kise på nyttårsaften kjørte vi forbi Bella, og reagerte på at det var masse lys og ingen folk. På vei hjem midt på natta var skiltene med Bella Pizzeria borte.. :( RIP Bella!) Da kvelden kom la vi pakkene under treet, og gikk til sengs. Lille Julaften er den aller koseligste dagen i jula for meg, og den dagen med mest tradisjoner. Og den dagen jeg får julestemning. Årets koseligste kveld! =)





Juletre









Mammas julerot! :D






Neste morgen var det tidlig opp for å være helt klar til å innta stillingen i godstolen og å se på Tre Nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen, og alt det fiiine på TV! :D
Også i år var vi i kirka, men i år var første året som det ikke var noen barn som hadde pantomime mens Pål Prest leste juleevangeliet. Grunnen til at jeg startet å gå i kirka på julaften (da jeg var 8 år) var at jeg var med på denne pantomimen. Da jeg ble for gammel for pantomime fortsatte jeg å gå i kirka. Uten pantomimen var det veldig rart, og fint lite julestemning. =/ Men koselig var det uansett. =) En veldig flink jente som sang solo var det også, to kjempefine sanger.
Vel hjemme var det kjempegod julemat, med Bestemor og Brodern på besøk! :D Så koselig med familien samlet. Utpå kvelden åpnet vi gavene, og jeg fikk alt jeg ville ha! :D Tusen takk alle sammen! =)


Koselig middagsbord!






Resten av jula gikk sin gang med masse god mat, julekaker og koselige familiestunder. Jeg var i Odalen til 3. dagen, da dro jeg til Oslo igjen fordi Espen skulle jobbe. Dagene i Oslo forsvant fort som flint, før vi dro til Odalen igjen for å feire nyttår hos Lise og Christopher! En kjempeartig kveld, men god mat, godt drikke og koselige folk! :D



:)








Tid for deilig mat :D








Peat og Gosia med kake!








Kise og Magnus i full gang med SingStar!







Espen og Lise legger sjela i synginga!







Bestevenner! :D








Christopher klar for nyttår!








Tid for rakketter!
Detta går aldri bra!






Godt Nytt År!!!!!! :D