9. mars 2009

Utfordring!

Jeg har blitt utfordret av Martine! Utfordringen går ut på at jeg skal gå inn i bildemappa mi, velge album nr 6, og finne bilde nr 6 i det albumet. Det bildet skal jeg legge ut her og fortelle om det! Til slutt skal jeg utfordre 6 personer til å gjøre det samme.




















Dette er Kristian, en ung mann med trykk på første stavelse i ordet! Han var en lærerne (om man kan kalle de det på universitetet) våre gjennom de to siste åra på Blindern. Det var han som hadde ansvaret for alle oss stakkars, frustrerte tolkespirene på kullet vårt. Han har fått gjennomgått de merkeligste runder med kjeft fra oss, selvfølgelig for ting han ikke har skyld i i det hele tatt, stakkar! Vi har også hatt lange diskusjoner om temaer vi selvfølgelig ikke var enige med han i, men som for det meste har vist seg å være ganske så fornuftige allikevel! Merkelig det der.. ;) Tross mye frustrasjon, han har også lært oss fantastisk mye bra. Sammen med Turid har han nok lært oss det aller, aller meste av det vi kan etter disse tre årene. Stor honnør til Kristian for det! :D Han har også gitt ut noen fantastiske bøker om tolking!

Bildet er fra avslutningen vår siste dagen på siste året! Kristian holder en koselig avslutningstale til oss alle. Det skal nevnes at dette er det eneste bildet hvor han ikke har hendene i lommene! Rosene som står i vasen på bordet ble etterhvert delt ut, en til hver student! =)

Jeg utfordrer Lise, Line, Carina, Preben, Helge og Runa-Mari.

3 kommentarer:

Martine sa...

Hurra! Morsomt at det ble dette som var utfordringa! :D

Carina sa...

Gøøøy... :) Morsomt å lese bloggen din Gine! Snart må vi få til å dra på kafë og spise kake! :)

Gine sa...

Ja det må vi så absolutt Carina! =) Den planen har ligget på is alt for lenge nå! ;)