28. mai 2011

Katter og rompefyrverkeri...

Her en helg var jeg i Odalen, og Spitzi var selvfølgelig med. Hun var ute mens jeg hadde planer om å sove lenge. Men da jeg titta ut vinduet så jeg Tassen, nabokatten. Tassen og Spitzi er på ingen måte venner, så jeg tenkte det var lurt å få inn pus før jeg la meg til å sove videre. Det viste seg å ikke være så lett som jeg hadde tenkt, men etter mye om og men og ut og inn klarte jeg det omsider, og det endte med at de sto på hver sin side av vinduet og så på hverandre. Pus med tjukk rompe og ståpels på ryggen mens hun freste. Tassen blid som sola og ville inn og leke!

Hele seansen var så morsom at jeg måtte sende en melding til Mamma om det. Men når man prøver å skrive rompe på iPhone blir det rompefyrverkeri!! Rompefyrverkeri!?! Hva i all verden er rompefyrverkeri?? Er det når folk er drita på nyttårsaften og prøver å bruke rævsprekken som oppskytningsrampe for pinneraketter? Eller er det når man setter fyr på halen til katten og den skyter avgårde som et fyrverkeri?? Eller er det når du spiste skikkelig sterk og dårlig mat dagen før?? Og hva i all verden er logikken i at rompefyrverkeri skal være et mer brukt ord enn rompe?!
Kanskje det betyr at jeg må droppe odølingen og heller kalle kattens rompe for hale, som alle andre gjør?! Jeg fikk meg en god latter ihvertfall! :D
 Fantastisk..
Herlige lille Tassen har fått seg litt mat!

1 kommentar:

Anonym sa...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee