26. mai 2011

Skippertak

Jeg er et skippertaksmenneske. Et skikkelig skippertaksmennenske! Jeg gjør ALT i skippertak! Jeg har alltid gjort skolearbeid i skippertak dagen før prøver eller eksamen, jeg tar husvask i skippertak før besøket kommer, jeg sover et skikkelig skippertak i helga, jeg jobber i skippertak, jeg sender tolkeregninger i skippertak dagen før fristen går ut, i dårlige perioder spiser jeg i skippertak, og jammen blogger jeg i skippertak også!! Jeg er et skippertaksmenneske!
Det har blitt lite blogging de siste månedene. Jeg tenker ofte at jeg bare skal slutte å blogge. Er det egentlig noen som leser bloggen min? Da må dere i så fall kommentere så jeg veit om dere! Det er lite motiverende å blogge hvis ingen leser! Men hvis jeg for en gangs skyld kjeder meg (som jeg plutselig gjør en del nå for tida) leser jeg ofte tilfeldige blogger, og da kommer blogglysten snikende igjen. Så da tar jeg et skippertak i blogginga. Her kommer de siste månedene, fryktelig kort oppsummert:

London
Januar og februar gikk med til alt for mye jobbing og veldig lite sosialliv. Derfor var det utrolig deilig med en etterlengtet vinterferie i slutten av februar. Jeg og Lise dro til London! :D SHOPPING!! (Jeg shopper i skippertak!) Vi dro nedover med ca tomme kofferter, og kom hjem med alt for fulle kofferter. (Jeg trengte ikke ha på meg fire bukser gjennom sikkerhetskontrollen i år, men det var ikke langt unna!) Det er nesten litt fælt å ha vært i London uten å ha vært på en eneste severdighet. (Med mindre Camden Market er den severdighet?) Vi har bare shoppet! Men det var det verdt!! Masse nye fine klær! Og sko! Og vesker! Og smykker! Og dilldall! Hurra! =) Og så spiste vi veldig mye god (og usunn) mat! Namm! Skikkelig kosetur, med masse kvalitetsvenninnetid!


Verdens beste beligske vaffel med is! :D


T-bane i London er alltid gøy!

Starbucks!!


Ramdom dame som ville vi skulle ta bilde av henne med en jakke hun prøvde! Butikken hadde ikke speil...


Mens vi venter på verdens beste biff på Angus!

På Angus har de GUL brus!"
Fantastisk tur!Sykehus
Tidlig i februar besvimte jeg plutselig på jobb og siden har jeg vært svimmel nesten hele tiden. En tirsdag i mars besvimte jeg igjen, og tok en tur på legevakta. Etter noen timer der bar det på Ullevål sykehus, og der ble jeg i tre døgn. Jeg ble undersøkt fra topp til tå. Blodprøver i hytt og pine, CT flere ganger, spinalpunksjon, ultralyder, hjerteundersøkelser og alt som er. Selvfølgelig fikk jeg spinalhodepine som selvfølgelig ikke gikk over, så da måtte jeg få en bloodpatch også! Fæle greier for ei lita, redd jente på sykehus! Aldri følt meg så lita før! =( Dette var første gang i hele mitt liv at jeg har vært innlagt på sykehus og jeg må innrømme at jeg syns det var skummelt! Men jeg har jo heldigvis fått litt forberedelse av å ha tolket på Ahus i åtte uker. =) Der har jeg tolket de fleste av de undersøkelsene jeg var i gjennom nå. Det gjorde meg litt tryggere, så tusen takk til studenten som har hatt praksis der! ;)


Fire venefloner på fire forskjellie steder, i løpet av tre døgn! For all del, ikke bruk den samme flere ganger!! (Jeg har venefloner i skippertak?)


Det gikk med noen poser Ringer i et forsøk på å dempe spinalhodepinen. Det hjalp ikke!

Etter alle disse undersøkelsene viser det seg at problemet med meg bare er at jeg har så ekstremt stiv nakke at jeg ikke får blod til hodet hvis jeg spenner nakken, og derfor besvimer. Jeg er ganske fornøyd med det resultatet, siden det de mistenkte var hjerneblødning og hele pakka!
Nå går jeg til fysioterapi, men det har ikke den effekten man håpte! =( Så nå veit jeg ikke helt hva de har tenkt å gjøre med meg.. Vi får se!


Fritid
Etter denne sykehusturen fikk jeg beskjed om å slutte og jobbe hele tida, og heller få meg litt fritid og bruke litt tid på meg selv. Akkurat det sliter jeg litt med, å ikke jobbe hele tiden. Jeg liker å jobbe!!
Men med all denne fritida får man da litt tid til å være sosial med gode venner!En glad gjeng spiser forrett!
Rekeaften hos Lise og Kise. Er det fint vær skal man sitte ute! Selv om det er april!!


I mangel på utepeis fyrer man i grillen når det blir kaldt!


Grand Prix-kveld hjemme på Lyngstad.

Ikke alle vet å oppføre seg på bilder..


Du veit Grand Prix er kjedelig når.....


Vi har nesten ikke vært sammen med Lise og Kise det siste året. Nå har det plutselig vært masse på noen måneder! Og det er fantastisk!! =) (Jeg er sosial i skippertak!)
Fyllebesøk
I påsken fikk jeg plutselig besøk av tre litt-for-fulle bergensere. Veldig artig! :D

Min gode venn Odd-Helge!

Ser ikke ut som om vertinna var helt edru etter hvert heller...Tord!


Jan!

Morro morro!Ny jobb
Midt oppe i dette sykehusstyret og med streng beskjed om å jobbe mindre, fikk jeg meg ny jobb! Eller rettere sagt: en jobb til! Jeg har fått jobb som direktetekster i NRK! :D Det er en jobb jeg har ønsket meg lenge! Hvis du setter på tekst på Tekst-TV side 777 og det som sendes er direktesendt, KAN det være jeg som skriver teksten! ;)
Planen nå er å jobbe mindre som tolk, og mer i NRK. Elsker tekste-jobben!

Det var de siste månedene, kort oppsummert!
Jeg er et skippertaksmenneske!


Hvem leser bloggen min?? Kommenter, så jeg vet hvem og hvor mange jeg skriver til! ;)

Gine

5 kommentarer:

Andrea sa...

Synes virkelig du må skrive litt oftere ja! Spennende å få følge med på hva gamle folkehøyskolevenninner gjør på =) å gratulere så mye med jobb i NRK, så utrolig spennende!! Skulle gjerne vært like flink hurtigskriver selv, så kjenner jeg blir litt misunnelig på hvor dyktig du er! =P

Bjørn sa...

Theres no such thing as en for full bergenser.

Gine sa...

Andrea: Takk for det! =) Jeg takker tiden som nerd for at jeg er så kjapp på tastaturet! ;)
Hører du har slutta på HMS? :O Blir du frilans igjen?

Bjørn: Ingenting slår en for full bergenser!

kjeng sa...

jeg leser!! :D

Andrea sa...

Aha, så det er nerd jeg burde vært =P
Ja, har nok slutta på HMS og skal begynne på frilanslivet i slutten på juni. Må ærlig innrømme at det er litt skrekkblandafryd, men satser på at det skal kunne gå greit =)