6. august 2007

Bursdag!! :D

Natt til 5. august 1985, i et forferdelig tordenvær, og i en heidundranes fart, kom en bitteliten spirrevipp til verden, og deeet var meg! Sånn rundt regnet, så er det 22 år siden i disse dager, og det må feires! Omtrent på denne tida i fjor, da Mamma hadde vært snill og arrangert det årlige slektsselskapet for meg (Ja, jeg er faktisk en av de få som syns familieselskaper er gøy! Så sant det er min egen familie og slekt som er der, vel og merke! De er noe for seg selv!) så var jeg dum nok til å love denna slekta mi at neste år skulle de få komme til Oslo for å ferie meg! Så da var det bare å jobbe livet av seg for å arrangere et selskap da. Og så har jo Mamma og Pappa skrytt nokså mye av disse kakene jeg baker da, så da forventa jo slekta alt for mye..får prestasjonsangst av mindre! Så da gikk uka med til å bake kaker for harde livet! Både svidde, flate, råe og mislykkede! Men da fredagen kom, og slekta sto på døra, var kakebordet dekket og alkoholen sto på bordet! Og feiringen ble særdeles vellykket! :D Kakene falt i smak hos alle, og jeg ble storfornøyd med presangene! Kan det gå bedre?? Fikk til og med dopapir, så jeg slipper å kjøpe det selv neste gang jeg skal besøke en god kompis! ;)
Da folka skulle dra hjem, fant ikke Magnus skoa sine, et par lyseblå crocs i størrelse 30! Etter å ha leita både høyt og lavt, både inne og ute, på alle tenkelige og utenkelige steder, måtte vi bare gi opp, og Magnus måtte dra hjem i sokkelesten! Stakkars!
Marsipankake!Overfylt
kakebord!


Spitzi flytta inn i
kurva som Mamma
fraktet en haug med
kopper og skåler i!
MJAU!


Lørdag kom Lise og Christopher på besøk for å feire meg! Vi spiste taco, og spiste omtrent livet av oss. Men så var det jo litt kakerester som skulle avlives, så da spiste vi oss enda mettere på det! Holdt på å sprekke alle sammen, men alkoholen måtte jo også ned! *Phew* Men gøy var det ihvertfall! :D Vi så Fritt Vilt! Skuuummelt!! Men ikke fullt så skummelt som forrige gang!Smiiiiil!

:)Lise deiger seg? ;P
Bamsen fikk også
være med på morroa!
Søndag var det omsider den ordentlige bursdagen min, 5. august! Jeg fikk frokost på senga, egg og bacon, av min kjære Espen! :D Og så fikk jeg et nydelig smykke og øredobber, sølv med rosa steiner! :D Heldig er jeg! Dagen ble en ganske rolig dag, og utpå kvelden dro jeg og Espen nedover på Egon for å spise biff og kose oss! =) Ble alt for mette idag også, og droppa desserten jeg hadde sett fram til. Denna helga har vi spist mer enn nok for noen uker framover!

Er særdeles fornøyd med årets bursdagshelg! Ikke alle som får feire 3 dager til ende! ;)

2 kommentarer:

Lise sa...

Huff for et bilde av meg!!!! Men morro hadde vi det! Må ta en fest igjen snart.. Eller kanskje en hyttetur? (gjenta "suksessen" fra ifjor?) :P Kanke gå rundt og være edru nei!

Gine sa...

Er så fint bilde atte! ;D Ja vi hadde det kjempegøy! På tide å bli full igjen snart nå ja! Og aller helst på en hyttetur til Hønefoss!! Alt for lenge siden forrige gang! Og så er det jo en sånn derre fiiin butikk der! :D:D