25. februar 2007

På tide å skrive litt vel..

Etter litt mas fra en god venn får jeg vel skjerpe meg og skrive litt her igjen! Hva har skjedd i løpet av de to ukene som har gått da tro? Ikke mye..men litt.. Mest action var det forrige mandag da jeg var flink jente og var låsansvarlig på Kiwi igjen. Da raste det plutselig inn 3 politimenn som spurte og grov om det meste. Etter utrolig mye styr og om og men tok de med seg Jegan, en av de ansatte der nede!! Han hørte vi aldri mer ifra, og to dager senere fikk vi vite fra politiet at han allerede var sendt ut av landet.. Han var nok kanskje ikke helt den han påsto han var!

Ellers har jeg fullført det trafikale grunnkurset, og nå gjenstår bare mørkekjøring før jeg får øvelseskjørelappen og kan øvelseskjøre litt og kanskje ta en bitteliten kjøretime! Kanskje jeg får den ordentlige lappen en gang i livet til og med! :P Mørkekjøringa skal jeg ha på tirsdag!

Forrige helg tilbrakte jeg i Odalen. Første helg i Odalen i 2007!! Herlig å endelig komme dit igjen! :D Da vi kom dit på fredagkveld hadde Mamma laget hjemmelaget pizza. Mammas hjemmelagde pizza er herlig! :D Lørdag sto vi opp tiiiidlig og dro på Harry-tur til Sverige. Der kjøpte vi masse biff, karbonadedeig, colaburker, og masse annet skvip til en utrolig billig penge! Ære være Söta Bror som har billig kjøtt til en fattig student! :D Lørdagkveld feiret vi Pappa's bursdag med masse slekt på besøk! Koselig! =) Ikke ofte jeg ser denna slekta etter at jeg flyktet til den store hovedstad. Etter masse god mat og masse gode kaker var Ginemor sliten og tok en tidlig kveld. Søndag sov vi bort det meste av! Jeg kjørte en bitteliten biltur i grenda hjemme..min første tur i bil på maaange år! Deeet..gikk greit.. Utpå kvelden kom Lise og hentet meg og vi tok en skikkelig rånetur til Oslo igjen. Vel hjemme i Oslo laget jeg en kollage av Kiwifyllbilder! :D Espen dro fra Odalen til Brumunddal, og blir borte fra meg en hel uke!
Kollagen på plass
på pauserommet!Mandag var jeg på plass på Kiwi igjen, og idag hadde Lise sin første arbeidsdag der. Ble litt krise der da Jegan plutselig bare forsvant..han var jo fulltidsansatt! Så tror aldri noen har fått en jobb så fort og så enkelt som Lise! Men så fortjener hun den også da! :D Var veldig gøy å være ansvarlig for Lise hele dagen. Jeg ble til og med utnevnt som fadderen hennes, noe som innebar at jeg skulle passe på henne, og at hun hadde lov å spørre meg om akkurat hva hun ville når hun ville! =P Lise klarte seg kjempebra, og jeg er mektig imponert over veslejenta mi! Stor har hun blitt, fått seg jobb og greier! Flinke Lise! :D

Tirsdag ryddet og vasket jeg leiligheten, og på kvelden kom Alex på besøk. Vi skulle lage en gryte, og jeg falt for fristelsen å hakke litt fersk chili og putte oppi..det skulle jeg aldri gjort!! Ikke for at gryta ble sterk, men for at chilien aldri forsvant fra henda mine igjen, uansett hvor mye jeg vaska de!! Det brant i huden i flere timer..og selvfølgelig var jeg dum nok til å klø meg i øyet med de henda!! Deeet var dumt det! Jeg skylte og skylte øyet med vann, men det fortsatte å svi hele kvelden..ikke så jeg stort heller! Så til dere alle, ikke bruk fersk chili til noe som helst!!

Resten av uka gikk med på å skrive en oppgave som skulle leveres på fredag. Har hatt fri fra skolen hele uka for å skrive denna oppgava da. Studieuke, som det så fint heter!

Igår, lørdag, jobbet jeg igjen, og det gikk for det meste bra hele dagen, unntatt da en russisk jævla møkkamann stjal masse øl! Han klikka totalt bakpå lageret, og igjen kom det masse politi! Hva er det med at det alltid kommer politi da jeg jobber?! Denne gangen ringte jeg riktig nok og ba de komme da men..

Idag har vært skikkelig late-seg-dag, og jeg har ikke gjort stort annet enn..nettopp..å late meg!! Herlig! =) Lagde biff og pommfri utpå kvelden, kjempenam!! :D
Imåra er det skole og jobb igjen, og starten på en ny uke med fullt kjør!

Tusen takk til veldig snille venner som har sørga for at jeg slapp å være ensom denna uka! ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Imponerende blogg! Ittno er som chilli, men det er vel ikke så lurt å gni det i øynene vel..?

Gine sa...

Neei, det var vel ikke det lureste jeg har gjort i livet! =P
Men var god gryte da i det minste!

Anonym sa...

Helt enig med deg...Fersk chili er skumle greier...husker pappa brukte det i en rett han lagde og fy flate..jeg fikk ett frø på tunga jeg og det svidde i mange timer etterpå og det stakk i øya..Så jeg bruker aldri mer chili..er ikke noe gla i det heller jeg så:)tihi