6. februar 2007

Tut Tut og Lås og Sånn!

Huff og huff og huff, nå er det lenge siden jeg har oppdatert her nå!! Må nok skjerpe meg! Har skjedd noen små forandringer i livet mitt siden sist da. Sånn personlig syns jeg det er ganske store forandringer da! ;) For en tre-ukers-tid siden sa Mamma at hvis jeg ikke tok førerkort innen utgangen av 2007, så måtte jeg betale selv. Jaja, tenkte jeg..Da blir det aldri noen lapp på meg, for deet gidder jeg ikke bruke penger på! Men så plutselig fikk jeg et illebefinnende, og gikk og meldte meg på trafikalt grunnkurs, som det så fint heter. Og siden den påmeldinga var bindene, så var det ingen vei tilbake. Angra allerede timen etter, for jeg vil jo ikke kjøre bil! Men etter noen dager hadde jeg vendt meg til følelsen, og i 3 uker har jeg ikke gjort annet enn å vente på at denne dagen skal komme, så jeg kan komme i gang med denna lappen! :D Og idag var første dag på kurs! Tut Tut, nå skal Gine få førerkort! :D Da jeg kom på kurset idag viste det seg av 10 av de 15 deltagerne var døve da!! Merkelig sammentreff!

Det neste som har skjedd i livet mitt, er at en dag mens jeg hadde matpause på Kiwi, kom sjefen og satte seg. "Du sa en gang du kanskje ville bli lås du Gine, vil du fortsatt det?" "Tjaaa, jeg tenker litt på det av og til, men veit ikke helt.." svarte jeg. "Jeg tenkte vi skulle begynne opplæring av deg på tirsdag skjønner du, passer det bra?" sa han.. Og plutselig skulle jeg bli lås, uten helt å vite om jeg egentlig ville. Men siden jeg ikke protesterte var det bare å bli lås da, og etter et par dager var jeg opplært! Sånn halvveis ihvertfall! Og igår hadde jeg min første dag som låseansvarlig, og det gikk bra! =) Bortsett fra at cashguarden streika og spruta hundrelapper utover gulvet da, så tror jeg at jeg klarte meg greit! =)Maaasse 100-lapper på gulvet!

Bortsett fra de to forandringene der, så har det ikke skjedd så mye i livet mitt! Jobber hele tida, og er på skolen alt for mye.. Og slapper av mellom øktene med å pusle store puslespill, som er det mest avslappende jeg kan gjøre! Ellers har jeg det bra og lever livets glade dager! =)
Og så skal jeg prøve å oppdatere her bittelittegranne oftere da! =)

1 kommentar:

xingweb sa...

This is very nice blog. do you konw Mozilla Firefox web browser?I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.