10. desember 2008

Slanking!

Idag er det onsdag, så jeg har vært på Grete Roede-kurs og blitt veid igjen! Jeg trodde jo virkelig det hadde gått dårlig denna uka, siden jeg først feiret å ha bikket 10 kilo nedgang med en boks Ben&Jerry-is forrige onsdag, for så å spise masse mat på Eidene i helga. Og ikke nok med det, jeg spiste jo masse lutefisk og drakk rødvin i Odalen. Så jeg var veldig innstilt på å ha gått opp litt denna uka, og var ikke spesielt blid da jeg tok skrittet opp vekta. Men Lise (kurslederen) så bare måpende på meg, og det viste seg at jeg hadde gått ned 1,3 kilo!! :D Så nå har jeg gått ned 11,8 kilo, og 3,2 av de har jeg tatt på de siste 3 ukene! =)

Idag var siste kurskveld før jul, og jeg må klare meg helt alene fram til 14. januar! :O Blir vanskelig, men får håpe jeg klarer det! =)


Meg i august!


Meg idag!
Var litt brunere
i august gitt! =P

11 kommentarer:

Ingvill sa...

Gratulerer:)

Anonym sa...

Så flink du er Gine! :D

Gine sa...

Takk for det! :D

kjeng sa...

Gratulerer :) brunfarge er oppskrytt..

Gine sa...

Takktakk! =)
Brunfarge er alt annet enn oppskrytt! ;)

kjeng sa...

Jammenjammen..

Anonym sa...

Steike så flink du e!
imponert!


Andrea

Anonym sa...

Det er helt sinnsykt bra Gine, du burde være kjempe stolt. Det er jo faktsk helt vilt når du ser på bildene, den forskjellen. Du ser dritbra ut:) Grattis...det er helt rått:) Snakk om jente som har selvbeherskelse da, det er deg det Gine!!

Gine sa...

Tusen takk Andrea og Susanne! :D

Anonym sa...

Gratulerer! Stolt av deg!! :)

Klemmer fra Ísland, Lísa ;)

Gine sa...

Tusen takk, Lísa! :)