9. juni 2011

Plutselig har det gått en uke...

Tida flyr, og plutselig har det gått en uke!! Men det har absolutt vært en innholdsrik og veldig koselig uke! :D Fra onsdag til søndag var vi i Odalen, og der gadd jeg ikke bruke tida på å blogge.

På onsdag ringte det plutselig på døra her, og der sto det en gammel budmann som stinka røyk. Han hadde tre etterlengtede pakker til meg: iPaden min!!! :D (Og Espen sin.) Så nå er jeg lykkelig eier av en iPad 2 32gb med wifi og 3G. Og jeg har rukket å bli såååå glad i den! Den er helt fantastisk! (Og den har roooosa deksel! :D )
På onsdag rakk jeg ikke annet enn å legge den i kofferten, løpe avgårde til NRK og tekste litt, før Espen hentet meg på jobb og vi dro direkte til Odalen. Derfor er det først denne uka her jeg har rukket å leke med den! Men den var verdt å vente på.

 Spennende!!!
Miiiiin!! Bare min!! :D
Diiiiger eske...
Maaaasse plast... 
To deksel og to simkort i bunnen av esken...
Miljøvennlig...

Pus er klar til avreise.
Godt på plass i kofferten min mens jeg pakker.
Jeg har støpt nye akrylnegler! =)

Før

EtterVerdens beste søskenbarn Magnus hadde bursdag på onsdag. Vesle gutten min har blitt stoooor. 10 år!! Tida flyr!! Fredag dro vi til Bruvoll for å feire han i lystig lag, med spekemat og godt drikke! :D

Verdens beste søskenbarn, fantastiske Marte!! :DMin fantastiske onkel Øyvind fant
en gammel lue han måtte vise fram! 
Bursdagsbarnet sjøl måtte også prøve den!


Leieboerne hjemme på gården i Odalen har en katt som heter Tassen. Tassen er en herlig liten ungdomskatt som syns det er kjempespennende når Spitzi kommer på besøk, og gjør hva som helst for å få bli kjent med henne. Spitzi derimot, sær gammel byfrue som hun er, kan ikke fordra andre katter og freser og skyter rygg så fort han nærmer seg! Tassen blir like skuffa hver gang, men gir aldri opp. Her ligger de på plenen. Tassen prøver stadig å komme seg nærmere, mens Spitzi fræser så fort han rører på seg.


Tassens eiere har dessverre ikke tid til å ta vare på han lengre, og mandag ga de han bort. :( Fryktelig trist, for jeg har blitt så glad i han. Men forhåpentligvis har han kommet til noen som tar mye bedre vare på han nå. :)I dag kom Martine på besøk og vi spiste lunsj! Suuperkoselig! :D


Dessert må man ha, selv om det er torsdag! ;)
Is med balsamicomarinerte jordbær! Namnam!!! :D

Jeg fikk kjempefin blomst av Martine!
Tusen takk!! :D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra at det er action her igjen :-) Jeg har ikke fått det med meg før nå da, men nå ble jeg veldig glad! Du skriver så morsomt og gjør så mye morsomt. Kanskje litt for få "Gine-episoder", men det overlever jeg ;)
Håper du er bedre, favoritt co-veiledern min!
God pinse!

Gine sa...

Haha, ja litt lite Gine-episoder her.. Men tro meg, jeg tenkte på deg i går da jeg limte fast superlimflaska til pekefingern!!! ;)
Koselig at du leser! :D God pinse!